Είστε εδώ

Για τα προβλήματα στο δήμο Πέλλας από την κακοκαιρία

09/01/2019

Φίλοι/ες, Συνδημότες/ισσές μου,

Αφενός, κατά το μέτρο του εφικτού, δρω τηρώντας διακριτικές από τα τεκταινόμενα στα αυτοδιοικητικά του Δ. Πέλλας αποστάσεις, όμως αδυνατώ να μην εκφράσω τα συναισθήματα που δικαίως –τελικός και αδιαμφισβήτητος κριτής, προφανώς, είναι η τοπική Κοινωνία– με κατακλύζουν αναφορικά με τη στάση και εν τοις πράγμασι συμπεριφορά, για μία ακόμη φορά και σε ένα ακόμη τοπικό ζήτημα. της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Πολύ απλά… Θλίψη και Αγανάκτηση!

Δυστυχώς, γίναμε σήμερα μάρτυρες της ανικανότητας πρόβλεψης μα και αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν από τις καιρικές συνθήκες, των κινδύνων που έλαβαν χώρα για τα παιδιά μας με την απόφαση να λειτουργήσουν τα σχολεία μας. Μα συνάμα γίναμε και μάρτυρες της πρακτικής αδυναμίας από πλευράς των ιθυνόντων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Πολλά τα ευχολόγια, οι κατά καιρό μεγάλες και βαρύγδουπες δηλώσεις περί προσφυγικού ή/και θεμάτων εξωτερικής πολιτικής από πλευράς της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Επί του πρακτέου όμως; Επί της καθημερινότητάς μας; Το ζητούμενο την παρούσα στιγμή είναι οι διοικητικές (μη) δυνατότητες λήψης αποφάσεων όπως και (μη) αντιμετώπισης των πρακτικών προβλημάτων που εκπορεύονται εξ αυτών (για μία ακόμη φορά και σε ένα ακόμη τοπικό ζήτημα).

Κε. Στάμκο, κκ. της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Αναντίρρητα διαφωνούμε σε πολλά, σίγουρα όμως συμφωνούμε και σε αρκετά, ένα εκ των οποίων, ευελπιστώ πως είναι, το όφελος των συμπολιτών μας. Το λιγότερο δε που, ως απλός δημότης, θα επιθυμούσα, είναι η δημόσια συγγνώμη σας για τη ζοφερή, και εύχομαι άνευ ουσιαστικών συνεπειών σε βάρος της ασφάλειας και υγείας των τέκνων μας, κατάσταση που σήμερα δημιουργήθηκε. Και όπως ήδη ανέφερα… Πολλά τα ευχολόγια, οι κατά καιρό μεγάλες και βαρύγδουπες δηλώσεις. Επί του πρακτέου όμως; Επί της καθημερινότητάς μας; Ευχόμενος βέβαια, τη μη επανάληψη παρομοίων σφαλμάτων…

Κώστας Μπαλτζής
Συντονιστής Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ . Πέλλας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση