Είστε εδώ

Δήλωση Νίκου Θωμαΐδη

01/02/2019
Θα ήθελα, από καρδιάς, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που σε μια δύσκολη στιγμή για την Πατρίδα μας αλλά και για την παράταξη, έκρινε πως είμαι χρήσιμος και μου ανέθεσε την, άκρως τιμητική για μένα, θέση του αν. Γραμματέα εργαζομένων στον Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα.
Ευχαριστώ επίσης τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Επικεφαλής της Γραμματείας, Θεόδωρο Κόλλια για την τιμή και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
 
Αναλαμβάνοντας τα νέα μου καθήκοντα θέλω να δηλώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στον αγώνα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και όλων των στελεχών της, ώστε η Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει να είναι ένα κόμμα που απλώνει στην κοινωνία, που βρίσκεται δίπλα στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και που εργάζεται καθημερινά ώστε να βρίσκει λύσεις σε αυτά.

Ανέλαβα κατά καιρούς θέσεις, άλλοτε εμφανείς και άλλοτε αφανείς. Δεν λύγισα ποτέ, ούτε υποχώρησα όταν οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Δεσμεύομαι να μην σταματήσω ποτέ να υπηρετώ την Πατρίδα μου και την παράταξη, στην πρώτη γραμμή, με η χωρίς θεσμική ιδιότητα.

Νικόλαος Θωμαΐδης
αν. Γραμματέας Εργαζομένων Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση