Είστε εδώ

ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019

03/04/2019

Ο Απρίλης είναι ο μήνας που το βιβλίο, η ανάγνωση, η μελέτη έχουν την τιμητική τους.

Κι αυτό διότι η 2 Απριλίου κάθε έτους έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και η 23 Απριλίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου και της Κατοχύρωσης των Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Έτσι, λοιπόν, και φέτος την περίοδο αυτή, ο Δήμος Σκύδρας μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) ενεργοποιεί την πολιτιστική και εκπαιδευτική του πρωτοβουλία με τον τίτλο «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο».

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται ποικίλες δράσεις προαγωγής του βιβλίου και της φιλοαναγνωσίας στις οποίες επίσης συμπεριλαμβάνεται η εκδήλωση από το Δήμο Σκύδρας της απονομής επαίνου σε μαθήτριες και μαθητές των σχολείων μας της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για διακρίσεις – επιτυχίες τους σε περιφερειακούς – πανελλήνιους εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς.

« Η ΣΚΥ-ΔΡΑση για το βιβλίο 2019» στοχεύει στην ανάδειξη των πνευματικών ωφελειών του βιβλίου και στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε όλους όσοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην επιτυχία του θεσμού.

Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση