Είστε εδώ

Η Πέλλα γιορτάζει το Σαββατοκύριακο

08/04/2019

Η Πέλλα γιορτάζει
Ο δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τον μορφωτικό όμιλο Πέλλας «Η Αρχαία Πέλλα» και τον πολιτιστικό σύλλογο Πέλλας «Η Ανατολική Ρωμυλία» προετοιμάζει την γιορτή του μαραθωνίου, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 7.30μμ στην πλατεία του χωριού, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι σύλλογοι θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τους τμήματα, θα επιμεληθούν τα τοπικά εδέσματα που θα προσφερθούν στους επισκέπτες και θα ακολουθήσει χορός για όλους.

Οι μαθητές της Πέλλας τιμούν τον Μαραθώνιο
Oι μαθητές της Πέλλας τιμούν τον Μαραθώνιο που πραγματοποιείται στην Ιστορική πρωτεύουσα της Μακεδονίας, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα οι μαθητές του γυμνασίου Πέλλας, προετοιμάζουν την λαμπαδηδρομία που ακολουθεί την Τελετή Αφής της Φλόγας του Μαραθωνίου και οργανώνουν τις ομάδες εθελοντών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, για την άριστη διοργάνωση της εκκίνησης του αγώνα. Τον βωμό θα ανάψει η 1η Πανελληνιονίκης στα 100μ κορασίδων, Πολυνίκη Εμμανουηλιδου.

Δρόμος Πέλλας 1.000μ
Συμβολικό αγώνα 1.000μ. διοργανώνει ο δήμος Πέλλας αμέσως μετά την εκκίνηση του μαραθωνίου για παιδιά και ενήλικες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης του μαραθωνίου στις 7.30πμ και αφού παρακολουθήσουν την εκκίνηση του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου, θα λάβουν θέση κάτω από την αψίδα για το δικό τους αγώνα.
Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής .

Εγγραφές
πρώην Δημαρχείο Πέλλας
τηλ 2382 3 51770
Υπεύθυνη: Μελωδία Μπουμπούση

Πληροφορίες
Δήμος Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού & Ν. Γενιάς
τηλ 2382 3 50850
Υπεύθυνη: Δώρα Συλλέκτη

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.