Είστε εδώ

Η Πέλλα στην έκθεση FRESKON 2019

10/04/2019

Με 10 επιχειρήσεις συμμετέχει στην 5η FRESKON η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στην 5η έκθεση φρούτων και λαχανικών FRESKON 2019 συμμετέχει η Π.Ε. Πέλλας με δέκα (10) επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Η διοργάνωση αποτελεί ίσως το σημαντικότερο θεσμό στον κλάδο φρούτων και λαχανικών, όπου συναντώνται παραγωγοί, εταιρείες, φορείς που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά επισήμανε τη σημασία συμμετοχής σε αυτές τις διοργανώσεις επιχειρήσεων που παράγουν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, εμπορεύονται και διανέμουν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους που χαρακτηρίζεται και στηρίζεται σε καινοτόμες ιδέες και τάσεις του σύγχρονου μάρκετινγκ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της Π.Ε. Πέλλας.

Οι επιχειρήσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που θα συμμετέχουν στην 5η FRESKON είναι: Ρόδι Ελλάς, Ρόδι Πέλλας, Βιοαγρός, Καράμπελα, Φρουτεμπορική, Πίλτσης, Βλαδίκας, Γαία Πέλλας, Sulce Fruit και Α.Σ. Πέλλας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ- Helexpo, περίπτερο 13) στη Θεσσαλονίκη.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση