Είστε εδώ

Τι είδε ο Τζιτζικώστας στα χωριά της Πέλλας

17/04/2019

Επίσκεψη σε χωριά της Πέλλας, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Αλληλεγγύη» στην Πέλλα, επισκέφτηκε αρχικά το Δροσερό, όπου οι κάτοικοι του έθεσαν το μείζον ζήτημα των ημερών για την περιοχή, που δεν είναι άλλο από τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη χαλαζόπτωση.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε μάλιστα και πληγείσες καλλιέργειες, ενώ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «η καταστροφή είναι ολική και ο ΕΛΓΑ δυστυχώς απουσιάζει γι’ ακόμη μια φορά. Καλώ τον ΕΛΓΑ να κάνει άμεσα την καταγραφή των ζημιών, προκειμένου να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες. Να μην έχουμε πάλι τις ίδιες καθυστερήσεις με την περσινή καταστροφή, για την οποία ακόμη δεν έχουν αποζημιωθεί οι αγρότες».

Ο κ. Τζιτζικώστας ακολούθως επισκέφτηκε την Αραβησσό, όπου συναντήθηκε με κατοίκους, συζητώντας τα κυρίαρχα προβλήματα της περιοχής, μεταξύ των οποίων έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του οικισμού.

Επόμενος σταθμός ήταν ο Νέος Μυλότοπος και οι Αμπελειές, όπου ο κ. Τζιτζικώστας συνομίλησε με κατοίκους και ενημερώθηκε για αναγκαίες παρεμβάσεις στην περιοχή, ώστε και να διατηρηθεί ο πληθυσμός και να μπορέσουν οι νεότεροι να προκόψουν στον τόπο.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» επισκέφτηκε την Αξό και τα Άθυρα. Συναντήθηκε με κατοίκους, επισκέφτηκε τα κοινοτικά καταστήματα, άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους και ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης για την ανάπτυξη της περιοχής την επόμενη τετραετία.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση