Είστε εδώ

Ο Τζιτζικώστας στα Γιαννιτσά

18/05/2019

Τρία μεγάλα αστικά κέντρα της Πέλλας, την Έδεσσα, την Κρύα Βρύση και τα Γιαννιτσά, επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στην Πέλλα, επισκέφτηκε αρχικά τα Σεβαστιανά και την πρότυπη επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης σαλιγκαριών και κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την πόλη της Έδεσσας και την αγορά της, συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες, εμπόρους, επαγγελματίες και παραγωγούς, ενώ συζήτησε και για τη μεγάλη παρέμβαση της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο, που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών. Την ενοποίηση του εμπορικού με το τουριστικό κέντρο της πόλης, που αποτελούσε πάγιο αίτημα και υλοποιείται με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας. Ο κ. Τζιτζικώστας μάλιστα παρακολούθησε το 7ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ, στο πάρκο Μικρών Καταρρακτών, ενώ επισκέφτηκε και το κτίριο – συνεδριακό κέντρο «Χατζηγιάννη», που φιλοξενεί ομαδική έκθεση εικαστικών, με έργα παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Το απόγευμα, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την πόλη της Κρύας Βρύσης και την πόλη των Γιαννιτσών, όπου συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και παραγωγούς για τα ζητήματα καθημερινότητάς τους. Στην Κρύα Βρύση ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το Μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού.

O κ, Τζιτζικώστας χαρακτήρισε την Έδεσσα, την Κρύα Βρύση και τα Γιαννιτσά αστικά κέντρα, κομβικά για την ανάπτυξη, όχι μόνο της Πέλλας, αλλά ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας. Αναφέρθηκε στα έργα που θα χρηματοδοτήσει η Π.Κ.Μ. στην περιοχή και κατέληξε: «Με λόγια λίγα και έργα πολλά συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση