Είστε εδώ

Ο Γρηγόρης Στάμκος στους Γαλατάδες

22/05/2019

Στη συγκέντρωση του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε» στους Γαλατάδες, ο επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρης Στάμκος παρουσίασε τα έργα που έγιναν και έχουν προγραμματιστεί στη δημοτική ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου και προανήγγειλε παιδικές χαρές σε Γαλατάδες, Καρυώτισσα, Παλαίφυτο και Λιπαρό.

Αναφέρθηκε στην κατασκευή του δημοτικού σχολείου στους Γαλατάδες επιρρίπτοντας ευθύνες στους... προηγούμενους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει «να διορθωθεί το λάθος που έγινε πριν από 10 και πλέον χρόνια», συνεχίζοντας την τακτική που επέλεξε και στην ομιλία του στην Πέλλα, όπου κατηγόρησε τους αντιπάλους του ότι τόσα χρόνια που ο δήμος είχε προβλήματα ήταν εξαφανισμένοι για να έρθουν τώρα: «Πού ήταν όταν ξεχρεώναμε τις αμαρτίες τους από τους προηγούμενους δήμους;»

Αν και θα περίμενε κανείς μετά από 9 χρόνια θητείας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, ο κ. Στάμκος φαίνεται να πιστεύει οι υποσχέσεις είναι το μυστικό της επιτυχίας. Αν δεν τον έχει παραπλανήσει ο κύκλος που τον περιβάλλει, ζει μάλλον σε κάποια άλλη εποχή. Πώς άλλωστε μπορεί να σχολιάσει κάποιος την προτροπή του: «Διαλέγουμε ανάμεσα στο νέο και στο παλιό».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση