Είστε εδώ

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τις Πανελλαδικές

06/06/2019

Η περίοδος των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι το αποκορύφωμα μιας χρονιάς με μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της εισαγωγής σε πανεπιστημιακές και ανώτατες τεχνολογικές σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είναι, επιπροσθέτως, το επιστέγασμα μιας περιόδου της ζωής των παιδιών που για χρόνια πολλά, βρίσκονται στα θρανία και στις τάξεις, υπό την καθοδήγηση αξιόλογων δασκάλων και καθηγητών, θέτοντας στέρεες βάσεις σε γνωστικό επίπεδο καλλιεργώντας, ταυτόχρονα, χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους που ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων τις επόμενες ημέρες, γιατί δείχνουν θέληση να προσπαθήσουν για καλύτερες συνθήκες εξέλιξης στη ζωή τους.

Εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ως ενεργά μέλη της κοινωνίας οφείλουμε να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης κάθε φορά, σε αρμονική συνεργασία με τους ίδιους τους μαθητές, το επιστημονικό προσωπικό, τους γονείς και όλους τους φορείς.

Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου και αξίζει να είμαστε δίπλα τους.

Σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα.

Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά
Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση