Είστε εδώ

Αγώνες μίνι βόλεϊ στη Σκύδρα

13/06/2019

Ο Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας διοργάνωσε φέτος και για δέκατη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία τους αθλητικούς αγώνες μίνι βόλεϊ σε επίπεδο Κεντρικοδυτικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, μπροστά από το Δημαρχείο Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου καλωσορίζοντας και χαιρετίζοντας τις νεαρές και τους νεαρούς αθλητές και τους παρευρισκόμενους δήλωσε τα εξής: «Ακόμη μία φορά, η πόλη μας γέμισε από δεκάδες χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων συμπολιτών μας και επισκεπτών που συμμετείχαν στην πανέμορφη εκδήλωση – γιορτή που διοργάνωσε με επιτυχία ο Αριστοτέλης Σκύδρας. Αγώνες βόλεϊ με συμμετοχή πολλών ομάδων που για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του ΦΕΣ Αριστοτέλης, του ιστορικού συλλόγου και ομάδας, με διαδρομή πάνω από πενήντα χρόνια.
Ο Αριστοτέλης Σκύδρας είναι η ομάδα που μας γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια.
Η ομάδα που διακρίνεται, που αναδεικνύεται, που κάνει ξακουστή την πόλη και το Δήμο μας. Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, την πρόσφατη επιτυχία της με την άνοδο της ομάδας ανδρών στην Α2 κατηγορία.
Θερμές ευχές στον προπονητή και υπεύθυνο της διοργάνωσης Τάκη Χριστοφορίδη, στον Πρόεδρο Μπάμπη Βενετικίδη, σ΄όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο γιατρό Νικόλαο Καλαϊτζόγλου, σ΄όλους τους γονείς και σ΄όλους αυτούς που στηρίζουν πραγματικά τον Αριστοτέλη. Ευχαριστώ τις αθλήτριες, τους αθλητές κι όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο Δήμος Σκύδρας είναι δίπλα στην ιστορική και άξια ομάδα μας, με κάθε τρόπο!
»

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.