Είστε εδώ

Διακοπές νερού στην Αλμωπία

13/06/2019

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας παρακαλεί για την ορθολογική χρήση του νερού ώστε να μην γίνεται ασκόπως κατασπατάλησή του, καθώς βλάβες στο μηχανισμό των γεωτρήσεων αναμένεται να προκαλέσει λειψυδρία σε τοπικές κοινότητες του δήμου Αλμωπίας.

Τοπική κοινότητα Προμάχων
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει την Τοπική Κοινότητα Προμάχων ότι κατά την απολύμανση του δικτύου και της δεξαμενής διαπιστώθηκε ότι η εφεδρική γεώτρηση είναι χαλασμένη και χρήζει αποκατάστασης .
Αμέσως ενημερώθηκε ο εξωτερικός συνεργάτης της Δ.Ε.Υ.Α –Αλμωπίας και στις επόμενες τρεις ημέρες θα επιτευχθεί η αποκατάσταση του προβλήματος.
Για τον παραπάνω λόγο όμως, θα πραγματοποιείται διακοπή υδροδότησης από τις 15:00 έως 19:00 για τις ημερομηνίες 13/06/2019, 14/06/2019, 15/06/2019 ώστε να γεμίζει το δίκτυο και οι κάτοικοι να απολαμβάνουν το σημαντικότερο αγαθό, το νερό.

Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει την Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου ότι διαπιστώθηκε ηλεκτρομηχανολογική βλάβη με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η γεώτρηση.
Αμέσως ενημερώθηκε ο εξωτερικός συνεργάτης της Δ.Ε.Υ.Α. – Αλμωπίας και ήδη βρίσκεται εκεί για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.
Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί έλεγχος και καθαρισμός των πηγών και όλων των φρεατίων προκειμένου να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ποσότητα πόσιμου πηγαίου νερού στην δεξαμενή ύδρευσης με σκοπό την επάρκεια αυτού σε όλες τις παροχές ύδρευσης του οικισμού.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση