Είστε εδώ

Συνάντηση Σταμενίτη στο Υπουγείο Υποδομών

09/01/2020

Τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης με σκοπό να ενημερωθεί για την εξέλιξη της κατασκευής των Δικαστικών Μεγάρων Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Σε συνέχεια των συναντήσεων του το περασμένο διάστημα τόσο με τον Υπουργό Δικαιοσύνης (Αύγουστος) όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών (Σεπτέμβριος), ο Βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου η υλοποίηση των δύο έργων να ξεκινήσει το δυνατόν γρηγορότερο.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών μέσω ΣΔΙΤ. Αναφορικά με το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών ο κύριος Σταμενίτης πρότεινε την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ ή εναλλακτικά τη χρηματοδότηση του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στις προτάσεις του Βουλευτή Πέλλας ο Γενικός Γραμματέας κ. Καραγιάννης ανταποκρίθηκε θετικά, τονίζοντας ότι το Υπουργείο κινείται προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των εν λόγω έργων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση