Είστε εδώ

Σταμενίτης: προς επίλυση η υπόθεση της ΟΠ ΑΘΗΝΑ

30/01/2020

Στην επίλυση του μεγάλου προβλήματος που ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια τα μέλη της ομάδας παραγωγών «ΑΘΗΝΑ» και το οποίο αποτελεί σοβαρό κοινωνικό ζήτημα για την περιοχή του Νομού Πέλλας, προχωρά το Υπουργείο Οικονομικών.

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης από το περασμένο καλοκαίρι, το απόγευμα της Τετάρτης συναντήθηκε με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του ζητήματος.

Προσπάθεια για το θέμα είχε γίνει και από την προηγούμενη κυβέρνηση, η οποία κατέθεσε τροπολογία για την επίλυση του ζητήματος, αλλά βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας προκύπτουν ασάφειες ως προς την ισχύ και την εφαρμογή της ρύθμισης.

Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προχώρησε σε συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα όποια κενά και να δοθεί ένα τέλος στην τεράστια ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι βρίσκονται, χωρίς να είναι υπαίτιοι, σε φορολογική ομηρία εδώ και μια δεκαετία.

Συγκεκριμένα, το θέμα έχει πάρει τον τελικό δρόμο επίλυσης καθώς αναμένεται η τελική γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου το ζήτημα θα έχει λυθεί οριστικά.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση