Είστε εδώ

Φόβος και τρόμος τα αδέσποτα!

08/01/2016

«Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πια και κάνουμε κύκλους»
Καλός ο φιλοζωϊσμός και είμαστε υπέρ αυτού, αλλά όταν το πρόβλημα γίνεται πια επικίνδυνο, το πράγμα οδηγεί σε μεθόδους «αυτοάμυνας», για να αντιμετωπιστεί πρώτα απ’ όλα ο φόβος και έπειτα η κατάσταση στην κυριολεξία. Για να μην μιλάμε με γρίφους, νέες διαμαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά γίνονται και το τελευταίο διάστημα, για επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους.
Μάλιστα, πλέον έχουν δημιουργηθεί «κοπάδια» και επειδή είναι περίοδος που αρσενικά και θηλυκά «σέρνουν», όπως λέμε στη «γλώσσα των ζώων», η επιθετική διάθεση ανεβαίνει και όταν ένα τετράποδο δεν είναι στειρωμένο τα πράγματα φεύγουν από κάθε έλεγχο.
«Κάνουμε ακόμη και ολόκληρους κύκλους για να πάμε έως την Εκκλησία», είπαν στο Πέλλα24 κάτοικοι της περιοχής, πραγματικά πλέον φοβισμένοι και επιφυλακτικοί, ακόμη και για να διανύσουν (ειδικά από κάποια προχωρημένη ώρα και μετά) ούτε καν τον απέναντι δρόμο τους!
Ειδικά στο σημείο του Πύργου του Ρολογιού (Τουρμπές), απέναντι ακριβώς από τον Ιερό Ναό των Αγίου Γεωργίου και Νικολάου, δημιουργήθηκε εστία αδέσποτων και τα οποία αποτελούν φόβο και τρόμο των και τρόμο των κατοίκων. «Αν πάμε να αμυνθούμε και στην προσπάθεια αυτή κάνουμε κανένα κακό στα ζωντανά θα βρούμε και τον μπελά μας», τονίζουν οι κάτοικοι, «αφού ο νόμος απαγορεύει ρητά και σωστά κάνει να βλαφτούν αδέσποτα. Όταν όμως βλάπτεται ο άνθρωπος, ποιος νόμος μπορεί να τον προστατεύσει, αφού τα κυριότερα σημεία του δεν εφαρμόζονται;», σημειώνουν πραγματικά απελπισμένοι...

Σχόλια

ΘΥΜΑ!!!! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΒΓΗΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ...ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.......ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΩΣΗ.....ΑΥΤΑ ΓΙΑΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ .....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.