Είστε εδώ

Ποιος τελικά έλυσε την υπόθεση «ΑΘΗΝΑ»

12/02/2020
γράφει ο Γιάννης Σηφάκης, τέως βουλευτής

 

Η υπόθεση «ΑΘΗΝΑ», ως γνωστόν, λύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Νόμο 4605/19
 
Μνημείο ανικανότητας 25 ετών της ΝΔ που τώρα κοροϊδεύει τον κόσμο επειδή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα γνωμοδοτήσει ότι ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ έλυσε το θέμα!

 
Ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές της ΝΔ στην Πέλλα διεκδικούν δήθεν δάφνες για την επίλυση της ομηρίας 1200 πολιτών με την υπόθεση «ΑΘΗΝΑ» όταν 25 χρόνια επέδειξαν πολλαπλά την ανικανότητα και την αδιαφορία τους στην επίλυση του.

Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Νόμο 4605/19 το επέλυσε και επειδή η ΑΑΔΕ κωλυσιεργούσε στην εφαρμογή του Νόμου για γραφειοκρατικούς λόγους, πανηγυρίζουν επειδή, λένε, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα γνωμοδοτήσει ότι ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ έλυσε το θέμα!!!

Στην υπόθεση «ΑΘΗΝΑ», όλοι γνωρίζουν, ότι έσκυψα πολύ επίμονα επί 1,5 έτος, αποκαλύψαμε στοιχεία, αναζητήσαμε και βρήκαμε λύση με σειρά Υπουργών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δρομολογήσαμε την λύση και τελικά ψηφίστηκε ο Νόμος 4605/19 στον οποίο είχα την τιμή να είμαι κεντρικός εισηγητής.

Το «ΑΘΗΝΑ» αποτελεί κόλαφο για την ΝΔ και τους βουλευτές της καθόσον επί 25 χρόνια επέτρεψαν την ομηρία όλων αυτών των ανθρώπων, οι πρωτεργάτες της «ΑΘΗΝΑ» ήταν «δικά» της παιδιά και μέχρι το τέλος αυτούς υπερασπίζονταν και όχι τους παθόντες αγρότες. Και έπρεπε να έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ένας βουλευτής που «έπιασε το θέμα από τα μαλλιά» για να λυθεί.

Ακόμη αναμένονται αυτό το διάστημα και οι αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων στις οποίες παρουσιάστηκε η νομοθετική διάταξη και αναμένεται να δικαιώσουν τους αγρότες.

Η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το ότι ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ έλυσε το πρόβλημα (που όλοι ευχόμαστε να είναι θετική) σε καμιά περίπτωση δεν «ξεπλένει» τις ευθύνες 25 ετών της ΝΔ και βουλευτών της οι οποίοι το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να σιωπούν και να απολογούνται αντί να προσπαθούν, μάταια, να κοροϊδέψουν για μια ακόμη φορά τους ταλαιπωρημένους πολίτες.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.