Είστε εδώ

Τι να κάνετε μένοντας σπίτι: βιβλιοθήκες και μουσεία

21/03/2020

Μένουμε σπίτι λοιπόν. Χρόνος διαθέσιμος για πολλά πράγματα. Βέβαια, ο χρόνος παραμονής στο σπίτι μπορεί να μας φαίνεται και να φαντάζει πολύς, ωστόσο δεν είναι ατελείωτος και θα συμφωνούσαμε όλοι ότι καλό είναι να τον αξιοποιούμε δημιουργικά κι όχι να τον αφήνουμε να περνάει άσκοπα κι άστοχα.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν αναζητήσει κι επιλέξει ωφέλιμες και χρήσιμες ενασχολήσεις και διεξόδους.

Είμαστε, λοιπόν, στο σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε απομονωμένοι κι αποκλεισμένοι.

Η δημιουργικότητα, η έκφραση, ο (δια)λογισμός του νου και του πνεύματος δεν εγκλωβίζονται, είναι πάντα ελεύθερα, ανεξάρτητα, ελπίζοντας κι αισιοδοξώντας για το καλύτερο.

Βέβαια τώρα, έχουμε στη διάθεσή μας τη σύγχρονη τεχνολογία που μας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες κι ευκαιρίες πρόσβασης κι επικοινωνίας, πέρα φυσικά από την τηλεργασία, και σε διάφορους τομείς, όπως είναι η εκπαίδευση, η επιμόρφωση, ο πολιτισμός, η ψυχαγωγία.

Έτσι, μπορούμε να ταξιδέψουμε χωρίς περιορισμούς, να περιηγηθούμε, να γνωρίσουμε ή να ξαναθυμηθούμε γεγονότα και συμβάντα που μας ενδιαφέρουν αλλά μέχρι τώρα δεν βρίσκαμε το χρόνο να το πράξουμε.

Ο Δήμος Σκύδρας, ο Δήμος μας, λοιπόν, θέλοντας να συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου μας στο σπίτι, προτείνει, σε πρώτη φάση (θ΄ακολουθήσουν κι άλλες) την επίσκεψη στις παρακάτω ιστοσελίδες πολιτισμού και ψυχαγωγίας, για όλες και για όλους τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο οποιασδήποτε ηλικίας.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

Καλή ανάγνωση, καλή περιήγηση, με ιδιαίτερη προσοχή στις παγίδες που μπορούν να κρύβουν άγνωστες ιστοσελίδες, μηνύματα κι επαφές στο διαδίκτυο, ειδικά για τα παιδιά.

Δήμος Σκύδρας: Είμαστε εδώ. Είμαστε μαζί και συνεχίζουμε!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση