Είστε εδώ

Έκλεισαν τα ταμεία της ΔΕΥΑ Πέλλας

23/03/2020

Η ΔΕΥΑ Πέλλας λαμβάνοντας υπόψη την απαγόρευση κυκλοφορίας και προς διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αναστέλλει τη λειτουργία όλων των Ταμείων της εταιρείας μέχρι νεότερης ενημέρωσης και ενισχύει τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης (ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά).

Πιο συγκεκριμένα:
Η πληρωμή λογαριασμού μπορεί να γίνεται μέσω των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής σε τράπεζα που αναγράφεται επάνω στον λογαριασμό.

Η υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων μπορεί να γίνεται:
α) ηλεκτρονικά στο info@deyapellas.gr
β) τηλεφωνικά στο 2382056012 ή στο 2382056023.

Δεν κόβεται το νερό
H ΔΕΥΑ Πέλλας συναισθανόμενη τον κοινωνικό της ρόλο και τη συμβολή της στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, έχει αναστείλει τις διακοπές υδροδότησης, λόγω καθυστέρησης πληρωμών λογαριασμών, για το σύνολο των πελατών και για όσο διάστημα οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω κορωνοϊού.

Επίσης, έχει ληφθεί μέριμνα για τη διατήρηση ενεργών των υφιστάμενων διακανονισμών λόγω ενδεχόμενης αδυναμίας ή καθυστέρησης πληρωμής δόσεων.

Οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Πέλλας λειτουργούν απρόσκοπτα χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο τόσο η δημόσια υγεία όσο και η υγεία των εργαζομένων της, με επισκευές και συντηρήσεις, έλεγχο γεωτρήσεων και δεξαμενών, χλωριώσεις ύδατος και όλες τις ενέργειες που διασφαλίζουν την υγεία των καταναλωτών.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση