Είστε εδώ

Προστασία με πρωτοποριακή εφεύρεση Εδεσσαίων

30/03/2020

Ο Δήμος Έδεσσας πρωτοπορεί στην προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών με τους οποίους έρχονται σε επαφή οι εργαζόμενοι για να παράσχουν υπηρεσίες, με τη χρήση μίας νέας εφεύρεσης. Πρόκειται για μία μάσκα, που προστατεύει αποτελεσματικά όλο το πρόσωπο του χρήστη, είναι επαναχρησιμοποιούμενη και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ίσως ένα από τα αποτελεσματικότερα μέσα ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού!

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς την εταιρία Soulis A.E., που διέθεσε πενήντα μάσκες για την αποτελεσματική προστασία όλων των εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με το κοινό, αλλά και τους τρεις νέους επιστήμονες, τον Θοδωρή Μαριόγλου, τον Χάρη Γερεμτζέ και τον Δημήτρη Μουστάκα, που μας κάνουν υπερήφανους με αυτή την πολύ έξυπνη εφεύρεση!

Οι νέοι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι εκτός από λαμπερά μυαλά είναι και άνθρωποι με ευαισθησίες, ενώ η εταιρία Soulis A.E. δείχνει έμπρακτα ότι είναι μία μεγάλη εταιρία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης!

Στα video που παρατίθενται ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, αναφέρεται στην πρωτοβουλία και την χρήση της μάσκας από το προσωπικό του Δήμου Έδεσσας, ενώ ο Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Πασχάλης, εξηγεί τον τρόπο χρήσης της!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση