Είστε εδώ

Επαναλειτουργεί η λαϊκή το Σάββατο στη Σκύδρα

09/04/2020

Επανέρχεται σε λειτουργία η λαϊκή αγορά Σκύδρας, καθώς αίρεται με απόδαση του δήμου η αναστολή που επιβλήθηκε για υγειονομικούς λόγους, μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε κάτοικο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σκύδρας ενημερώνει ότι η λαϊκή αγορά της Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την προστασία από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Τα προς πώληση προϊόντα θα είναι μόνο τρόφιμα και είδη υγιεινής και καθαριότητας.

Οι παραγωγοί – επαγγελματίες που θα είναι αριθμητικά οι μισοί σε σχέση με τις κανονικές περιόδους θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες και γάντια προστασίας. Συγχρόνως, θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικό και γάντια για να τα προσφέρουν στους καταναλωτές τη στιγμή της αγοροπωλησίας και τα οποία μετά τη χρήση θα τοποθετούνται σε σακούλα.

Όλοι οι πάγκοι θα έχουν ελεύθερες αποστάσεις τουλάχιστον πέντε μέτρων και την ευθύνη της καθαριότητας και της συλλογής των απορριμμάτων, που θα προκύψουν μετά τη λήξη της λαϊκής, θα την έχουν οι ίδιοι οι παραγωγοί – επαγγελματίες.

Στη διάθεση των ενδιαφερομένων για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545 κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ:.6977946294.

Τέλος, υπενθυμίζονται και επισημαίνονται τα εξής: αποφεύγουμε τις άσκοπες διαδρομές, τη χρονοτριβή και το συνωστισμό στο χώρο της λαϊκής αγοράς και κρατάμε αποστάσεις.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση