Είστε εδώ

Δέματα στους δικαιούχους του Βοήθεια στο Σπίτι

24/04/2020

Δέματα με τρόφιμα μακράς διαρκείας μοιράζονται στους 265 δικαιούχους των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Έδεσσας, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Η προμήθεια των δεμάτων έχει γίνει από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας θα διανέμονται 265 μερίδες φρεσκομαγειρεμένων φαγητών για 14 ημέρες.

Τα δέματα έχουν παραληφθεί από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας και ξεκίνησε η διανομή τους.

Η Πρόεδρος της Επιχείρησης Νατάσα Ιατρίδου δήλωσε: «Ο μηχανισμός της ΔΗΚΕΔΕ είναι σε πλήρη ετοιμότητα και προχωράμε χωρίς προβλήματα τη διανομή δεμάτων και φαγητού στους δικαιούχους των προγραμμάτων μας. Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια την οποία στηρίζουμε όλοι μας, έτσι ώστε να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και το κάθε ευρώ που ξοδεύεται να πιάσει τόπο».

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τόνισε την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των φορέων πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, στην υπηρεσία του κοινού σκοπού, που είναι η στήριξη των πολιτών και η καλύτερη δυνατή προστασία τους.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση