Είστε εδώ

Επαναλειτουργία λαϊκών αγορών Έδεσσας

16/09/2020

Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει τους πωλητές της λαϊκής αγοράς, καθώς και το καταναλωτικό κοινό, ότι αποφασίστηκε η αντικατάσταση του μέτρου της προσωρινής αναστολής λειτουργίας λαϊκών αγορών.

Οι λαϊκές μας αγορές θα μπορούν να επαναλειτουργήσουν με το μέτρο της εκ περιτροπής προσέλευσης των πωλητών στις λαϊκές αγορές του Δήμου Έδεσσας. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, εγκρίθηκε η ίδρυση «παράλληλων» λαϊκών αγορών σε Έδεσσα και Άρνισσα, με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθούν στις λαϊκές αγορές ΟΛΟΙ οι πωλητές.

Τόσο η ακύρωση του μέτρου της προσωρινής αναστολής της λειτουργίας των λαϊκών αγορών, όσο και η ίδρυση «παράλληλων» λαϊκών αγορών σε Έδεσσα και Άρνισσα, οφείλονται σε συστηματική δουλειά και οργανωμένη προσπάθεια από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ανέφερε σε πολλές συνεντεύξεις και παρεμβάσεις του στα μέσα ενημέρωσης τον αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο που θα είχε στους παραγωγούς και την τοπική κοινωνία η συνέχιση του μέτρου, ενώ ταυτόχρονα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έκανε μία σημαντική προσπάθεια για την δραστηριοποίηση όλων των πωλητών με την ίδρυση «παράλληλων» λαϊκών αγορών.

Το σίγουρο είναι ότι η επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών και μάλιστα με όλους τους πωλητές θα πρέπει να συνοδευτεί από επίδειξη σύνεσης και ευθύνης των πωλητών, αλλά και των επισκεπτών των λαϊκών αγορών, καθώς ισχύει η υποχρέωση χρήσης μάσκας και διατήρησης απόστασης μεταξύ των πάγκων μήκους πέντε (5) μέτρων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.