Είστε εδώ

Συνεχίζονται και την Κυριακή οι έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ

03/10/2020

Μετά το χτεσινό σοκ με την ανακοίνωση για 114 κρούσματα στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας ΚΡΟΝΟΣ στο Μαυροβούνι, κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν δειγματοληπτικούς ελέγχους σε ενδιαφερόμενους και έκαναν δωρεάν rapid τεστ ανίχνευσης για κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό, στα 735 τεστ βρέθηκαν 11 θετικά δείγματα. Ανάμεσα στους πολίτες που προσήλθαν για εξέταση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής.

Όπως έγινε γνωστό, οι έλεγχοι στη Σκύδρα θα συνεχιστούν και την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό απέναντι από Πλατεία Ελευθερίας, από τις 10.00πμ έως 2.00μμ και από τις 5.00μμ έως 8.00μμ

Και στην Αριδαία, έπειτα από την αυξημένη προσέλευση δημοτών που παρατηρήθηκε, ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, ανακοινώνει ότι κλιμάκιο του οργανισμού θα βρίσκεται και την Κυριακή 04/10 στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας (Αθ. Σέτσκου) και στην Πλατεία Αγγελή Γάτσου από τις 09:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα.

Στην Έδεσσα έλεγχοι έχουν γίνει σε δομές όπως το Γηροκομείο. Λόγω των εξελίξεων, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου ζήτησε επιτακτικά να γίνουν test σε ευρεία κλίμακα του τοπικού πληθυσμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής εξετάζεται για κορωνοϊό

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.