Είστε εδώ

Χρώμα στην πόλη των Γιαννιτσών

16/10/2020

Πρόσκληση για εικαστικές παρεμβάσεις στo δήμο Πέλλας

Ο δήμος Πέλλας απευθύνει πρόσκληση σε συλλόγους, φορείς, μαθητές και σε ενδιαφερόμενους πολίτες, με κλίση στα εικαστικά, να διαμορφώσουν με πινέλα και χρώματα όψεις κοινόχρηστων κτιρίων, γηπέδων, εξωτερικών τοίχων σχολείων κ.α. προκειμένου να αναβαθμιστεί αισθητικά η εικόνα του τόπου μας.

Η δράση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τη συνεργασία που έχει ο δήμος Πέλλας με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία αφορά στην αισθητική αναβάθμιση των ΚΑΦΑΟ (υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ) και θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την πρότασή τους αποστέλλοντας ένα αρχείο με περιγραφή της ιδέας καθώς και τα υλικά που θα χρειαστούν στο dimos@giannitsa.gr
Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν περισσότερες από μια προτάσεις και μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές με υλικά κατάλληλα και ανθεκτικά για εξωτερικό χώρο.
Τα υλικά θα διατεθούν από το δήμο Πέλλας.

Δεν θα υπάρχει αμοιβή για τους καλλιτέχνες. Θα δοθούν 3 χρηματικά έπαθλα των 300, 200 και 150 ευρώ αντίστοιχα στους 3 πρώτους νικητές διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Δώρα Συλλέκτη στο τηλ. 2382350850

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.