Είστε εδώ

Εδώ και χρόνια καθυστερεί η πληρωμή υπερωριών

23/10/2020

Απάντηση στις καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων για καθυστέρηση στις πληρωμές επιχειρεί να δώσει η Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών με δελτίο τύπου που υπογράφει ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, Ευάγγελος Λόγγος. Η διοίκηση διαψεύδει ότι υπάρχει έλλειψη χρηματοδότησης και κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, καθώς εδώ και χρόνια καθυστερεί η καταβολή υπερωριακής απασχόλησης.

Σχετικά με τo από 19 Οκτωβρίου 2020 Δελτίου Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων σας παραθέτουμε τα κάτωθι στοιχεία σε ότι αφορά την Ν.Μ. Γιαννιτσών:
  • Στις 27.10.2020 θα γίνει η καταβολή της υπερωριακής απασχόλησης μηνός Αυγούστου όλου του προσωπικού, μόνιμου και επικουρικού.
    Η υπερωριακή απασχόληση μηνός Ιουλίου του επικουρικού προσωπικού καταβλήθηκε στις 10.09.2020.
    Η καταβολή της υπερωριακής απασχόλησης γίνεται με καθυστέρηση ενός μήνα και πραγματοποιείται έτσι εδώ και χρόνια. Η Διοίκηση έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του Νοσοκομείου.
  • Δεν υφίσταται έλλειψη χρηματοδότησης και η μικρή καθυστέρηση στην καταβολή μισθοδοσίας του επικουρικού προσωπικού συνέβη μόνο στην μισθοδοσία του πρώτου μήνα εργασίας των εργαζομένων, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατανομής των αναγκαίων πιστώσεων. Στη συνέχεια η μισθοδοσία τους καταβάλλεται εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

Οι οποιεσδήποτε καθυστερήσεις (αναφορικά με το επικουρικό προσωπικό) δεν οφείλονται σε καμία περίπτωση σε ολιγωρία ή έλλειψη χρηματοδότησης αφού τόσο η Διοίκηση όσο και το αρμόδιο διοικητικό προσωπικό λειτουργούν με απόλυτη ταχύτητα για την διεκπεραίωση των μισθοδοτικών υποχρεώσεων προς το προσωπικό. Αποτελεί πάντως αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ενώ επί αρκετά έτη ο χρόνος καταβολής των δεδουλευμένων είναι ο ίδιος, γίνεται λόγος για μη καταβολή δεδουλευμένων. Η Διοίκηση θα διερευνήσει με κάθε νόμιμη διαδικασία κάθε προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων ή δημιουργίας εντυπώσεων και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για ανάλογες εξηγήσεις.
 
Ευάγγελος Λόγγος
Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση