Είστε εδώ

Πρωτογενής Τομέας και Πανδημία

04/12/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας πραγματοποίησε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πρωτογενής Τομέας και Πανδημία».
Στη διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχαν ο Σταύρος Αραχωβίτης, Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν. Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και πλήθος αγροτών και εκπροσώπων αγροτικών φορέων του νομού.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ , από τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη και την Βουλευτή του Ν. Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον αγροτικό κόσμο του Νομού Πέλλας τονίζοντας πως ο αγροτικός κόσμος σε όλη τη χώρα, έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο και αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Ανέλυσαν τις θέσεις τους καθώς και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για τον αγροτικό τομέα και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν ώστε ο πρωτογενής τομέας να σταθεί όρθιος μέσα στην λαίλαπα της πανδημίας .

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων του νομού τόνισαν από την πλευρά τους πως ο αγροτικός κόσμος σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα επιβίωσης, προτείνοντας μεταξύ άλλων μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης στον αγροτικό τομέα.
Τόσο οι εκπρόσωποι των αγροτών όσο και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ επεσήμαναν την ανάγκη να συνεχιστεί η επικοινωνία και ο διάλογος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στο νομό Πέλλας με όλες τις δυνάμεις του θα συνεχίσει να προβάλει τα προβλήματα όλων των παραγωγικών και επαγγελματικών ομάδων του νόμου συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επίλυση τους. Η διαδικτυακή εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο facebook από την σελίδα «Παρέμβαση στην Πέλλα» φθάνοντας τις 5.000 επισκέψεις.

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ
 

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση