Είστε εδώ

Τρίτο Ημίχρονο

12/01/2016

παίζει μπάλα ο Γιάννης Μίγγας

Μπήκαμε στην ευθεία
Λοιπόν στην Α1 από την προηγούμενη Τετάρτη μπήκαμε στην τελική ευθεία. Ξεκίνησε ουσιαστικά ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος, σφίγγουν τα πράγματα και επιστροφή δεν υπάρχει. Τα λάθη και οι απώλειες βαθμών δύσκολα αναπληρώνονται και όποιος τα κάνει θα τα πληρώσει στο τέλος.
Στο παιχνίδι Πέλλας-Εθνικού την προηγούμενη Τετάρτη τα αίματα άναψαν στο τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Σε όλο το παιχνίδι τα πνεύματα ήταν οξυμένα, πες ο ένας, πες ο άλλος μέσα στην πυκνή ομίχλη, δεν ήθελε πολύ για να γίνει το λεκτικό κακό. Παράπονα της Πέλλας από κάποιες συμπεριφορές παικτών του Εθνικού, παράπονα του Εθνικού από την συμπεριφορά παικτών και φιλάθλων της Πέλλας και στο τέλος έγινε ο κακός χαμός. Ευτυχώς μόνο στα λόγια και στα κοσμητικά επίθετα που αντηλλάγησαν ένθεν και ένθεν. Μία εικόνα βέβαια που άφησε κάποιες πληγές στα δύο Σωματεία…
Εχθρικό κλίμα
Μεταξύ του Μανδάλου και των Αμπελειών έχει αναπτυχθεί ένα εχθρικό κλίμα, με τα δύο Σωματεία να είναι σε έντονη αντιπαράθεση. Έχουμε και το Κύπελλο μεταξύ των δύο ομάδων στο Μάνδαλο. Καλά θα κάνουν και οι δύο πλευρές να λογικευτούν, να πέσουν οι τόνοι και να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και τυχερότερος.
Όλα τα βαριά χαρτιά ήταν εκεί
Ν. Αετός Σκύδρας - Εσώβαλτα 3-1, παιχνίδι για το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Μετά την καταγγελία της Σκύδρας για «παράγκα στη διαιτησία», το παιχνίδι το σφύριξε ο Φωτιάς, διαιτητής Β’ Εθνικής. Επόπτης ο Σίπκας που παίζει Α’ Εθνική και παρατηρητής διαιτησίας ο άνθρωπος που κάνει τους ορισμούς των διαιτητών, ο Δαμιανός Καρακελίδης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης κατάγεται από τα Εσώβαλτα, ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών κατάγεται και ζει στην Σκύδρα. Άνω κάτω έκανε το χώρο του ποδοσφαίρου το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της προηγούμενης Τετάρτης της ΠΕΛΛΑNEWS. Τα συμπεράσματα δικά σας, απλά εγώ έκανα μία καταγραφή της πραγματικότητας…
Ψάχνονται στην Αθήνα
Το άκουσα, μου το είπε υπεύθυνο πρόσωπο από πλευράς της Αναγέννησης (όχι βέβαια ο Πρόεδρος) ότι στην Αθήνα, στο αρμόδιο Υπουργείο και στο αρμόδιο τμήμα που χειρίζεται τα χρέη των ομάδων, ψάχνουν να βρουν ποιος υπάλληλος παρέλαβε από την Εφορεία Γιαννιτσών τον φάκελο ή το έγγραφο που αφορά τα χρέη του ΓΑΣ Αναγέννηση, τα οποία πλησιάζουν τα 300.000 ευρώ.
Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο;
Εγώ βέβαια έχω πολλές ενστάσεις και είμαι πολύ επιφυλακτικός γιατί επί 2,5 χρόνια ακούω συνεχώς τις ίδιες υποσχέσεις και τίποτε δεν βλέπω να προχωράει. Πάντως η ίδια πηγή με διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και όποιος ή όποιοι δημιούργησαν αυτό το χρέος θα αναλάβουν να το πληρώσουν. Ίδωμεν…
Φωνάζουν στον Εθνικό για το πέναλτι
Εντονότατες ήταν οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Παναγιωτίδη από πλευράς Εθνικού. Οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας τα έχουν με τον ρέφερι, ο οποίος αβίαστα πήγε στο πέναλτι για ένα θεατρικό πέσιμο παίκτη του Εδεσσαϊκού.
Κομβικό σημείο το πέναλτι
Λοιπόν, δική μου γνώμη είναι ότι το πέναλτι την χρονική στιγμή που δόθηκε ήταν το κομβικό σημείο για την έκβαση του αγώνα, γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Εθνικό να το ελέγχει.
Ολίγον από Αναγέννηση
Ξέρετε πλέον ότι ο καλύτερος πελάτης για το Άσπρο είναι η κακόμοιρη Αναγέννηση. Την παίζει όπως η γάτα το ποντίκι, δηλαδή την παίζει για πλάκα. Την δώρισε με 4 γκολ, έτσι για να το θυμάται…!
Υπομονή Φώτη
Φώτη, σε εσένα έχω να δώσω μία ευχή. Υπομονή παλικάρι μου, πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα είναι, έτσι λέει μια λαϊκή ρήση. Αχ ρε Φώτη, τι κουράγιο έχεις! Εγώ δεν αντέχω να βλέπω αυτό το κατάντημα, γι’ αυτό έρχεται ο Χατζηχρήστος. Αυτό δεν είναι Αναγέννηση, αυτό είναι…άντε μην πω τι είναι! Να την έχει ο άλλος και να τη χαίρεται αυτή την ομάδα, είναι αποκλειστικά δικό του δημιούργημα…
ΚΟΥΙΖ
Πότε κέρδισε για τελευταία φορά η Αναγέννηση για το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, εντός αγωνιστικού χώρου; ο ευρών αμειφθήσεται.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.