Είστε εδώ

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Συναυλία

15/12/2020

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 18.12.2020 και ώρα 21:00, μέσα από το Youtube channel Δήμου Πέλλας.

Στη συναυλία, όπου θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, συμμετέχουν σπουδαστές μουσικών οργάνων Ανωτέρων Τάξεων του ωδείου και ο καθηγητής Βυζαντινής μουσικής του Ωδείου, Νίκος Χανουμίδης. Θα τους συνοδεύσει με την κιθάρα ο Διευθυντής του Ωδείου, Γιάννης Ανδρόνογλου.

Το πρόγραμμα αποτελείται τόσο από μουσικά έργα που ανήκουν στην έντεχνη και λαϊκή δυτική μουσική παράδοση όσο και στην βυζαντινή και νεοελληνική δημώδη παράδοση. Πρόκειται δηλαδή για μία σύζευξη Δύσης και Ανατολής.

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών προσαρμόζεται στις συνθήκες και ανταποκρίνεται με ευθύνη και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις των καιρών απέναντι στους συνδημότες/ισσες, παρέχοντας απρόσκοπτα καλλιτεχνική εκπαίδευση μέσω τηλεπλατφόρμας.
Έτσι, μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες συνεχίζει παραγωγικά το έργο του τιμώντας την ιστορία και τον ρόλο του.

Η διεύθυνση, το διοικητικό και καθηγητικό προσωπικό όπως και οι σπουδαστές του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, με αυτή την συναυλία εύχονται σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.