Είστε εδώ

Νέο σύγχρονο ISO-BOX στο νοσοκομείο Έδεσσας

04/03/2021

Άλλο ένα σύγχρονο ISO-BOX παρέδωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Νοσοκομείο Έδεσσας, από τα 41 ISO-BOX που προμηθεύει τα Νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας αρμοδιότητας των 3ης και 4ης ΥΠΕ, για τις ανάγκες του προγράμματος εμβολιασμού των συμπολιτών μας.

Μετά την παραλαβή, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, για άλλη μια φορά, με ευαισθησία και αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, ενισχύουν τις Νοσοκομειακές μονάδες και τα Κέντρα Υγείας στον αγώνα τους κατά της πανδημίας του κορονοιού.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα 80εκατ ευρώ που διέθεσε για την ενίσχυση των Νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πέρα από την ενίσχυση των Νοσοκομείων και των άλλων μονάδων Υγείας με υγειονομικό υλικό(μάσκες, γάντια απολυμαντικά κλπ), πέρα από τα 180 εκατ. για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων , προμηθεύτηκε και στηρίζει τις μονάδες υγείας, με 41 σύγχρονα ISO-BOX για τις ανάγκες τους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα για τις ενέργειες του αυτές. Αποδεικνύει στην πράξη, ότι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον ίδιο προσωπικά, πρώτη προτεραιότητα είναι η Υγεία των Συμπολιτών μας και η στήριξη όλων των συμπολιτών μας που δίνουν την μάχη κατά της πανδημίας».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.