Είστε εδώ

Αγρότες Πέλλας: προειδοποιητικές κινητοποιήσεις

14/01/2016
Αγροτες τρακτέρ στους δρόμους, Γιαννιτσά

Με τη συμμετοχή αγροτών από όλη την Πέλλα, μεταξύ αυτών με τη δυναμική παρουσία του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, έγινε χθες κατάληψη και διαμαρτυρία στα γραφεία του ΟΓΑ στην Θεσσαλονίκη, μία κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, κατά τη διάρκεια συνεχών συσκέψεων των αγροτικών συλλόγων, που κορυφώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε.
«Δείξαμε και εγγράφως, με παραδείγματα, σε συναδέλφους μας τι ακριβώς συμβαίνει με το ασφαλιστικό και πόσο αυξάνονται οι εισφορές. Δεν το πίστευαν, μας ρωτούσαν που τα βρήκαμε αυτά. Τους λέγαμε ότι είναι οι υπολογισμοί βάση των αλλαγών που γίνονται, ότι είναι όλα αυτά που λέγαμε τόσο καιρό», σημείωσε στην Πέλλα 24 ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας Νίκος Δημητριάδης. «Είμαστε οργανωμένοι και συνεχίζουμε, σε πανελλαδικό συντονισμό μάλιστα», σημείωσε ο Πρόεδρος της Σκύδρας.

Από την άλλη, στα Γιαννιτσά, υπάρχει παρουσία τρακτέρ και η οποία δεν πρόκειται να σταματήσει, στην περιοχή του Πλατανότοπου, που αποτελεί μία εκ των εισόδων στην πόλη. Σε γενικές γραμμές υπάρχει στάση αναμονής για τις περαιτέρω κινήσεις διαμαρτυρίας, με αποκορύφωμα την αυριανή κατάληψη των γραφείων του ΕΛΓΑ στη Βέροια.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.