Είστε εδώ

Σύσκεψη πολιτικής προστασίας στην Έδεσσα

07/04/2022

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Έδεσσας για την πολιτική προστασία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην συνεδρίαση από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σαμλίδης, η Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα και στελέχη του δήμου, όπως επίσης εκπρόσωποι από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που είναι το Αστυνομικό Τμήμα Έδεσσας, η ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας, η Διεύθυνση Δασών Πέλλας, το Δασαρχείο Έδεσσας, το ΕΚΑΒ και η Ραδιολέσχη Έδεσσας.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και συντονισμός της δράσης των φορέων εν όψει τις αντιπυρικής περιόδου.
Αναλυτικότερα, συζητήθηκε ο σχεδιασμός των δράσεων που αφορούν σε προληπτικό καθαρισμό βλάστησης για μείωση κινδύνου πυρκαγιάς, διασφάλιση επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, συντονισμό της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, αξιοποίηση εθελοντικών οργανώσεων πολιτικής προστασίας, συντήρηση εξοπλισμού πυρόσβεσης και θέματα ενημέρωσης του κοινού.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.