Είστε εδώ

Αλλαγή στο δήμο Πέλλας οραματίζεται ο Στάθης Φουντουκίδης

13/05/2022

Στις 11/05/2022 πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή πασχαλινών ευχών μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Πέλλας κ. Στάθη Φουντουκίδη και των υποψηφίων του από την Δ.Ε. Γιαννιτσών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς που αφορούν τόσο στην πόλη των Γιαννιτσών, όσο και στον Δήμο Πέλλας συνολικά. Κοινή διαπίστωση και παραδοχή όλων ήταν η ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο Πέλλας, που θα του δώσει ώθηση, αφήνοντας πίσω τα χρόνια της στασιμότητας.

Στην σύντομη τοποθέτηση του ο υποψήφιος Δήμαρχος, πέραν των ευχών, αναφέρθηκε στην απογοήτευση και την αγωνία των δημοτών για την στασιμότητα που επικρατεί και την ανάγκη αλλαγής, ώστε ο Δήμος Πέλλας να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς στο μέλλον και να γίνει ένας Δήμος πρότυπο στην λειτουργία του.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι «…Σήμερα σε αυτήν την συνάντηση βλέπω ανθρώπους καταξιωμένους, που έχουν αποδείξει ο καθένας από το δικό του μετερίζι ότι και θέλουν και μπορούν. Βλέπω ανθρώπους με κοινές αγωνίες και ανησυχίες για τον τόπο μας, ανθρώπους από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, με διαφορετικά πολιτικά πιστεύω αλλά με κοινή συνισταμένη την διάθεση προσφοράς και ανάμειξης στα κοινά για μια αλλαγή προς το καλύτερο του Δήμου Πέλλας».
Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του και ευχήθηκε καλό αγώνα σε όλους.

Θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, ενώ θα εξακολουθήσει και η συχνή προσωπική επικοινωνία και επαφή του ίδιου του Υποψηφίου Δημάρχου με τους πολίτες και φορείς του Δήμου.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.