Είστε εδώ

«Αγαπώ Λουδία»

14/06/2022

2ο Περιβαλλοντικό - Αθλητικό Φεστιβάλ «Αγαπώ Λουδία»

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, την Ε.Ε.Α.Α. (Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης) και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διοργανώνουν μία ημέρα χαράς, ενέργειας και ανακύκλωσης με στόχο την αγάπη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου στον Λουδία, από τις 10:00 έως τις 14:00, όλα τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στο Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης, γνωρίζοντας τα οφέλη και τους κανόνες της σωστής ανακύκλωσης.

Μαζί τους θα πρέπει να φέρουν μία παλιά μακό μπλούζα για την κατασκευή πάνινης τσάντας πολλαπλών χρήσεων και μια μικρή ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή (πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηλ. σίδερο, μίξερ, τηλεκοντρόλ κλπ) προς ανακύκλωση, την οποία θα πρέπει να την απορρίψουν στον ειδικό κάδο, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση, διεκδικώντας ένα (1) ποδήλατο ή ένα από τα δεκαπέντε κράνη ποδηλάτου. Επίσης θα μπορούν να δημιουργήσουν διάφορες πρωτότυπες κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φιλικούς αγώνες κωπηλασίας και δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα μέσα από την χρήση εργομέτρων του συλλόγου.

Τέλος όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε προγράμματα αερόμπικ, yoga. άρσης δραμιών και να χορέψουν στους ρυθμούς της ζούμπα στη φύση.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους

Πληροφορίες:
Δήμος Πέλλας: Δώρα Συλλέκτη 2382350850 , Κατερίνα Ζαχαριάδου 2382350824
Ν.Ο.Γ. : Στέλλα Μισιργή :6972858821

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.