Είστε εδώ

Δοκιμάζεται η αντοχή των υπηρεσιών με τις τετραπλές εκλογές

23/05/2019

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της διαδικασίας των εκλογών από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Λόγω της διενέργειας ευρωεκλογών, περιφερειακών, δημοτικών και τοπικών εκλογών ταυτόχρονα την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου, οι υπηρεσίες είναι σε επαγρύπνηση για την ομαλή ροή της διαδικασίας.

«Βρισκόμαστε λίγο πριν τις τετραπλές εκλογές της 26ης Μαΐου, που. όπως γνωρίζουμε είναι ιδιαίτερες λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας στις υπηρεσίες και στα συνεργεία που δουλεύουν πυρετωδώς. Ενημερώνομαι καθημερινά για την πορεία της προετοιμασίας για να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται. Επίσης, ως Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και με το Υπουργείο, τους Δήμους, τα Πρωτοδικεία και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, έτσι, ώστε, όλα να κυλήσουν ομαλά. Οι εκλογές αποτελούν μια γιορτή της Δημοκρατίας και είναι φρόνιμο, όλοι, υποψήφιοι και εκλογικό σώμα να επιδείξουν ψυχραιμία, πολιτικό πολιτισμό και αλληλοσεβασμό για την ομαλή έκβαση της προετοιμασίας μέχρι και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Καλή επιτυχία σε όλους», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση