Είστε εδώ

Ο Λάκης Βασιλειάδης στο Υπουργείο Ανάπτυξης

06/11/2019

Συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Νικόλαο Μαντζούφα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης.

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσε η πορεία ολοκλήρωσης της οριστικής ένταξης του έργου ανοικοδόμησης νέου δικαστικού μεγάρου στην Έδεσσα σε διαδικασία Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Το συμπέρασμα είναι πως εφόσον υπάρχει η πολιτική βούληση από πλευράς Υπουργείου Δικαιοσύνης και Υπουργείου Υποδομών -στα οποία ο βουλευτής είχε θέση το ζήτημα σε προηγούμενες συναντήσεις του- το έργο θα ενταχθεί προς έγκριση σε ερχόμενη διυπουργική επιτροπή.

Παράλληλα, ο Βουλευτής έθεσε και το γνωστό ζήτημα ανοικοδόμησης δικαστικού μεγάρου και στην πόλη των Γιαννιτσών, μιας και οι ανάγκες είναι και εκεί σημαντικές. Ως γνωστόν, έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Πέλλας έκταση εντός του πρώην στρατοπέδου «ΚΑΨΑΛΗ» με σκοπό την ανέγερση του μεγάρου, ενώ έχει εκπονηθεί και σχετική μελέτη. Συζητήθηκε η προοπτική ένταξης και αυτού του έργου σε αντίστοιχη διαδικασία και σε πρώτη φάση έγινε σαφές πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να καταλήγουν να συνομιλούν και για τις άλλες ανάγκες της Πέλλας σε υποδομές και την αξιοποίηση του εργαλείων που προσφέρει η ΣΔΙΤ. Τέλος, συζήτησαν τις προοπτικές μεγάλων στρατηγικών επενδύσεων στην Πέλλα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση