Είστε εδώ

Ετήσιος χορός Ποντίων Έδεσσας

27/02/2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στο κέντρο Έπαυλις.

Μετά την δυνατή εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων, ακολούθησε ποντιακό αλλά και δημοτικό πρόγραμμα όπου οι καλεσμένοι χόρεψαν ασταμάτητα και με την ψυχή τους!

Τον χορό του συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής κ. Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ.Μαρούλα Κατσάρα- Βλάχου, ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Μιχάλης Σαμλίδης, ο επικεφαλής της "Κοινωνίας σε κίνηση" κ.Ιωάννης Τσεπκεντζής, ο επικεφαλής της "Ενωτικής δράσης" κ. Αντώνης Ρυσάφης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας κ. Ευστάθιος Ανδρεάδης καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Έδεσσας.

Επίσης οι Σύλλογοι: Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών, Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας, Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής, Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης "ο Υψηλάντης", Σύλλογος Ποντίων Δάφνης, Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Λουτροχωρίου "ο Αριστοτέλης", Πολιτιστικός Σύλλογος Λιποχωρίου, Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας "η Μπίρα", Σύλλογος Ηπειρωτών Έδεσσας " Απειρωτάν".
Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους!

Θα ήταν παράλειψη μεγάλη να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τους καταστηματάρχες που στήριξαν γενναιόδωρα τον χορό μας!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χοροδιδάσκαλο μας, κ. Λάζαρο Σεμερτζίδη αλλά και όλους τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μετά από επίμονες πρόβες, στην εμφάνιση τους, όπου και καταχειροκροτήθηκαν.

Τα χορευτικά συνόδευσαν ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης, η Κική Μωυσιαδου, ο Γιώργος Ορδουλίδης, ο Νίκος Μαντζηρίδης και ο Μιχάλης Τσανασίδης.

Και του χρόνου με υγεία!!!

Οι καλλιτέχνες του Ετήσιου Χορού
Γιώργος Σιαμλίδης στο τραγούδι, Γιάννης Τσανασίδης στη Λύρα, Νίκος Μαντζηρίδης στο Κλαρίνο, Γιώργος Ορδουλίδης στο Νταούλι, Μιχάλης Τσαασίδης στο Αγγείο και Γαβάλ, Κική Μωυσιάδου στο Νταούλι, Δημήτρης Φουντουκίδης στα πλήκτρα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση