Είστε εδώ

Ακυρώθηκαν οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου

25/10/2021

Η διεξαγωγή των παρελάσεων θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού λόγω συνωστισμού και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή των παρελάσεων

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο Έδεσσας, έδρα της ΠΕ Πέλλας, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων και με στόχο τη διαφύλαξη της υγείας της τοπικής κοινωνίας από την επιπλέον μετάδοση του ιού λόγω συνωστισμού κατά τη διεξαγωγή των παρελάσεων, αποφασίστηκε να μη διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον νομό Πέλλας.

Μετά την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή, η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Πέλλας Καραντώνη Ελένη περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν όλοι οι παρόντες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Πέλλας Στάμκος Γρηγόρης,  η δήμαρχος Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα, η αντιδήμαρχος Μαρούλα Κατσάρα ως εκπρόσωπος του δημάρχου Έδεσσας, ο αντιδήμαρχος Γιάντσης Δημήτριος ως εκπρόσωπος δημάρχου Αλμωπίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ζέρζης Πέτρος, Νουσηκύρου Άλκης, και ο εκπρόσωπος του Βασιλειάδη Βασίλειου, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Λόγγος Ευάγγελος εκπροσωπώντας και τις 2 νοσοκομειακές μονάδες, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας Καλούδης Στέργιος,  ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Αγγελίδης Νίκος, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Γερεμτζές Δημήτρης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Περδικάτσης Πέτρος.

Κοινή διαπίστωση όλων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ήταν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων Covid 19 στο νομό Πέλλας. Τα κρούσματα στην Πέλλα καθημερινά αυξάνονται σημειώνοντας και τριψήφιο αριθμό με αποτέλεσμα ο νομός σημειώνει υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων αναλογικά με τον πληθυσμό του και κρίθηκε ότι η διασφάλιση της υγείας των πολιτών είναι πρωταρχικός σκοπός.

Δυστυχώς και φέτος θα τιμήσουμε την Εθνική Επέτειο και τους Ήρωες της 28ης Οκτωβρίου με την καθιερωμένη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα.
Η διεξαγωγή των παρελάσεων θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού λόγω συνωστισμού και επειδή έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε τις ανάλογες συνθήκες που θα προστατέψουν την υγεία των συμπολιτών μας αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή των παρελάσεων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.