Είστε εδώ

Ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο Πέλλας

23/03/2020

Ανακοίνωση
Το Εργατικό Κέντρο Πέλλας θεωρεί το μέτρο που πήρε η κυβέρνηση για άνοιγμα των σούπερ μάρκετ τις Κυριακές, άνευ περιεχομένου στον αγώνα κατά του κορονοϊού, εξοντωτικό για τους εργαζόμενους του χώρου αλλά και επικίνδυνο για τη διάδοσή του ιού, αφού κάποιοι συμπολίτες μας λειτουργούν επιπόλαια.

Το σύνθημα "Μένουμε σπίτι" πιστεύουμε ότι πρέπει να εφαρμοστεί από όλους και το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ τις Κυριακές δε βοηθάει στην κατεύθυνση αυτή.

Το ΕΚ θα παραμείνει κλειστό για 2 εβδομάδες
Για λήψη προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού, ενημερώνουμε τους συναδέλφους εργαζομένους ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θα είναι κλειστό για το κοινό για τις επόμενες δύο εβδομάδες σεβόμενοι τις οδηγίες της Πολιτείας αλλά και τη Δημόσια Υγεία, τον συνάνθρωπο μας, συνάδελφο μας, τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πέλλας τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων που δοκιμάζονται πολλαπλά αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε δίνοντας μαζί με τη ΓΣΕΕ οδηγίες και διευκρινήσεις με αμεσότητα και εγκυρότητα για εργασιακά θέματα που σχετίζονται με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Η δημιουργία Ομάδας Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων με το όνομα ANTI –COVID-19, μέσα από την ειδική σελίδα και την ειδική φόρμα θέτει στη διάθεση των εργαζομένων το σύνολο των δομών της για πληροφόρηση, αλλά και υποβολή καταγγελιών, διαφυλάσσοντας την ανωνυμία εκείνων που κάνουν την καταγγελία, αφού ήδη έχουν εμφανιστεί φαινόμενα εργοδοτικών αυθαιρεσιών.

Το ΕΚ καλεί όλους τους εργαζόμενους να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα της ΓΣΕΕ ακολουθώντας τo link για την ειδική σελίδα

Αλλά και για οποιοδήποτε θέμα εργασιακό που απασχολεί ή πρόκειται να ανακύψει το διάστημα αυτό, όπως π.χ. παραβατικές ή καταχρηστικές συμπεριφορές από εργοδότες εκμεταλλευόμενοι μέτρα καθ’υπερβολή τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργάνωση μας είναι:
Πρόεδρος: 6932393043 Θεανώ Ζουρνατζίδου και
Οργαν. Γραμματέας: 6945993320 Γεώργιος Βουδούρης

Στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, η πρόληψη είναι ασφάλεια.
Η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση