Είστε εδώ

Κινητοποιήσεις αγροτών... φάση πρώτη!

10/01/2016

Απανωτές συσκέψεις και συναντήσεις όλη την εβδομάδα
Ζεσταίνονται για κινητοποιήσεις και πάλι οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Πέλλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πέλλα 24 (δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο) στα Γιαννιτσά αύριο (11/1) το απόγευμα στις 6 θα γίνει συγκέντρωση-ενημέρωση για περαιτέρω κινήσεις διαμαρτυρίας, συντονισμένα με όλους τους Αγροτικούς Συλλόγους του Νομού. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, θα γίνει ενημέρωση για το τι τρέχει με το Ασφαλιστικό, αλλά και τι έρχεται με τα φορολογικά επιπλέον. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, με την συνήθη τοποθεσία της βόρειας πτέρυγάς του. Η διοργάνωση γίνεται από ομάδα αγροτών, που εκπροσωπεί άτυπα το σύνολο των αγροτών, ελλείψει ύπαρξης Αγροτικού Συλλόγου (τα Γιαννιτσά τόσο καιρό δεν εδέησαν να συγκροτήσουν έναν Αγροτικό Σύλλογο - κάποτε ο καθένας έκανε το δικό του...).
Στην Αριδαία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου, παρόμοιο ραντεβού έχει δοθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, την Τρίτη (12/1) στις 6 το απόγευμα, όπου εκεί θα γίνει και ενημέρωση για τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου το τελευταίο διάστημα. Ένα ακόμη ζήτημα που θα τεθεί θα είναι τα οργανωτικά του Συλλόγου, με την ενημέρωση να δίδεται από πλευράς του Προέδρου Ξενοφώντος Τσέμπη.
Στη Σκύδρα ο Αγροτικός Σύλλογος έχει βγάλει ανακοίνωση για συνάντηση των αγροτών της περιοχής, αύριο Δευτέρα (11/1) στις 6:30, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

«Πρέπει να οργανωθούν από κοινού κινητοποιήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα. Επίσης συζητήθηκε ο ρόλος των Βουλευτών της επαρχίας οι οποίοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι με την ψήφο τους οδηγούν τους αγρότες στον αφανισμό. Η θέση μας περί ανεπιθύμητων (όσοι ψηφίσουν) στους νομούς μας ισχύει στο ακέραιο! Οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα θα αντιδράσουμε συντονισμένα ώστε να παρθούν πίσω τα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες-πιόνια. Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές, σοβαρευτείτε πριν είναι πολύ…….αργά!», τονίζουν οι αγρότες στο σύνολο τους.
Πόσο «αργά» και γιατί «θα είναι αργά», όπως επισημαίνουν οι αγρότες, που έχουν αγριέψει εδώ και μήνες, αλλά το μόνο αποτέλεσμα ήταν η αναβολή των δυσάρεστων και «αφανιστικών», όπως αναφέρουν συνεχώς, μέτρων; Αργά για ποιούς; Εμείς περιμένουμε να δούμε μία τιτάνια μάχη. Αν επρόκειτο για «πόλεμο με φυσοκάλαμα» τότε μπορούμε να μαντέψουμε για «ποιους» και εις βάρος «ποίων» θα είναι αργά…

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.